NAPAD IZ AUTA

Slavonski Brod: Brutalno pretučen mladić bori se za život

krv
Foto: Željko Rukavina/24sata
1/3
25.07.2010.
u 11:37

Mladić je dovezen u vrlo teškom stanju. Ima vrlo tešku unutarnju ozljedu mozga i u komi je

SLAVONSKI BROD - Vrlo teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je K.D.(29) iz Slavonskog Broda u tučnjavi između dvije skupine mladića u nedjelju oko 6 sati ujutro kod raskrižja Svačićeve i Vukovarske ulice u Brodu. Kako neslužbeno doznajemo, skupina od četiri mladića pješice je prelazila preko oblježenog pješačkog prijelaza, ispred kojeg je stajao zaustavljen osobni automobil u kojem su bila četvorica mladića. Što je bio povod i motiv da sva četvorica iziđu iz automobila i potuku se sa mladićima koji su prelazili zebru utvrdit će istraga, ali se zna da je jedan od mladića koji prelazli zebru u tučnjavi zadobio po život opasne ozljede.

 Sudionici tučnjave su privedeni i nad njima se obavlja kriminalistička obrada, a 29-godišnji teško stradali mladić K.D. nalazi se na Odjelu intenzivne njege i reanimacije brodske Opće bolnice gdje se bori za život

 - Mladić je dovezen u vrlo teškom stanju. Vanjskih ozljeda, osim krvarenja iz nosa nije bilo, ali ima vrlo tešku unutarnju ozljedu mozga i u komi je. Nalazi se na aparatima za umjetno disanje, prognoza je neizvjesna. liječnici nadziru sve vitalne funkcije-rekla je dr.Marica Teskera, glasnogovornica bolničkog Odjela za intenzivnu njegu i reanimaciju.U policiji utvrđuju sve činjenice jer neslužbeno postoje dvije verzije tog događaja: jednoj je mladić sam prelazio cestu a čevorica ga iz auta napala, po drugoj mladić je bio sa prijateljima i došlo do sukoba dvije skupine. Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 19

MP
Mr.Pravda
12:47 25.07.2010.

zatvorit ih i bacit kljuc,naravno neka sade i jedu sto uzgoje..huliganstvo na zalost ,kod nas je dozvoljeno..da nije ne bi bilo ovakih stvari..

GS
giga_sb
14:04 25.07.2010.

kakva nam je država, takvi su i ljudi...

VI
vina
16:50 25.07.2010.

To se dogodilo ispred samog zeljeznickog kolodvora zasto je ukinuta dezurna policijska prostorija na kolodvoru i nema dezurnog policajca inace se to nebi dogodilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije