Oduševljenje za najmlađe

Slavonskobrodske mališane obradovali Motomrazovi

motomrazovi,slavonski brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/13
20.12.2013.
u 16:01

Mališani su cijelo jutro bili napeti u iščekivanju Djeda Mraza na motoru, a kada se napokon u dogovoreno vrijeme pojavilo pedesetak njih, sreći i zadovoljstvu nije bilo kraja

Okupljeni u želji da i ove godine uljepšaju božićne blagdane najmlađim Brođanima, Motomrazovi u koje su se ove godine uključili pripadnici svih moto -klubova s područja grada posjetiti su dječji vrtić "Pčelica", dječji odjel Opće bolnice "dr. Josip Benčević" i dječji vrtić "Maslačak " u Podvinju, te mališane darivali prigodnim božićnim poklonima i slatkišima.

Mališani su cijelo jutro bili napeti u iščekivanju Djeda Mraza na motoru, a kada se napokon u dogovoreno vrijeme pojavilo pedesetak njih, sreći i zadovoljstvu nije bilo kraja. Motomrazove, koji su unatoč dobroj opremi ipak dobrano promrzli, dočekali su kao pravi mali domaćini toplim čajem, kavom i keksima. Uz brojne darove koje su im donijeli, u pratnju odraslih imali su priliku sjediti na motorima, a neki čak i dodavati gas.

Oduševljenju nije bilo kraja, pa su Motomrazovi obećali doći i dogodine. Bikeri brodskih moto -klubova novinare su nakon akcije počastili na prigodnom domjen ku u Podvinju, gdje se nastavilo druženje s veselim Motomrazovima.  

>>Ne znate što pokloniti za Božić? Možda vam ovi savjeti pomognu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije