pali u zastaru

Službenica Porezne dobila otkaz jer je u ladici držala 400 predmeta

\'gradska...zgb...28.02.2003. porezna uprava-zadnji dan poreznih prijava snimio:boris scitar\'
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
07.09.2012.
u 15:10

Nije rečeno kolika je šteta za državu, kao ni pozicija na kojoj je radila. Zasad nije poznato o kojoj je ispostavi Porezne upravi riječ.

Jedna službenica Porezne uprave dobila je otkaz jer je u svojoj ladici više godina držala 400 predmeta koji su pali u zastaru, potvrdilo je Ministarstvo financija. Nije rečeno kolika je šteta za državu, kao ni pozicija na kojoj je radila.

Zasad nije poznato o kojoj je ispostavi Porezne uprave riječ ni koliku je štetu prouzročila, no ministarstvo je potvrdilo da je toj osobi otkaz uručen isključivo zbog zanemarivanja dužnosti. 

U javnosti je uvriježeno mišljenje da se otkaz u državnoj službi nikad ne dobiva zbog nerada nego jedino po stranačkom ključu. No, čini se da bi se i to moglo promijeniti, a ne čudi što se to najprije dogodilo u ministarstvu strogog Slavka Linića. 

>>Zbog duga za porez plijeni se imovina 146 poduzetnika!

Komentara 95

TW
Tex_Willer
15:16 07.09.2012.

Konačno da se lijenost i fušanje počnu kažnjavati i u državnom sektoru. Kod privatnika bi odletila već nakon tjedan dana. isti zakoni i pravila za sve!

DU
Deleted user
15:24 07.09.2012.

Tako treba. I ići do kraja.

YA
yan
17:56 07.09.2012.

EMA - nisi navela kojem ministru jer je zakon več na snazi desetak godina ali idemo obrnuto , zašto su firme radile godinama za neplatiše , zašto se niste udružili , zašto udruženi niste krenuli prema vladi , ima vass puno i ne bi vas mogli ignorirat , pa na kraju mogli ste izači i na prosvjede , pa ta nemogučnost Hrvata da se ujedinjeno izbore za nešto nas je dovela u ovu situaciju , svi gledaju samo svoje parcijalne trenutačne interese ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije