NAKON 52 DANA

Službenici u pravosuđu vraćaju se na posao, novi pritisak iz Sindikata policije

27.07.2023.
u 20:30

Prekid štrajka je pozitivna činjenica samo zbog toga što će građani i poduzetnici moći ostvarivati svoja prava. Temeljna pitanja položaja sudova i sudskih službenika i dalje su otvorena, rekao je predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić

Komentara 5

EZ
ezer
21:11 27.07.2023.

Nema ništa od posla sada idu na godišnji odmor do kraja kolovoza onda ćemo vidjeti tko će vratiti na posao.

NE
NervozniPoštar
07:35 28.07.2023.

Ova filozofija Vlade da službenici trebaju čekati do Nove godine (ako to i tada bude) nekakav novi spasonosni novi model plaće, u uvjetima inflacije od 15%, kad se državna blagajna puni i više od toga, je potpuno pogrešna. I onda se različite skupine službenika jedna za drugom bune, pa im se onda pojedinačno i udijeli neka pinka. I onda unedogled idu prijepori jer jedni su dobili, pa zašto ne bi i mi. Sve u svemu, stvaraju se napetosti u društvu, a možda je to i cilj.

LO
Lojzek1967
22:40 27.07.2023.

Jagić, je li to onaj sm..d koji vodi " težak sindakalni život " u bazenu kuće kod Jasenovca? Taj ne smije pisnuti jer ako se provede istraga o radu sindikata evo ti Remetinca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije