Slavi 81.

FOTO Smije se cijeli internet: I sam Biden našalio se zbog fotke sa svog rođendana

Joe Biden Instagram
24.11.2023.
u 12:30

Internet je na neobičnu fotografiju odmah reagirao memeovima na račun predsjednika kojem ionako mnogi zamjeraju previše godina za obnašanje tako važne dužnosti

Američki predsjednik Joe Biden 20. studenog proslavio je 81. rođendan, a na Instagramu je tim povodom objavio fotografiju s proslave. Ispred njega je torta i toliko svjećica da torta uzgleda kao da je u plamenu. I sam se Biden našalio visokim brojem godina. "Hvala na rođendanskim željama. Čini se da kad navršiš 146 godina, ponestane mjesta za svijeće", napisao je i skupio 1,3 milijuna lajkova.

Internet je na neobičnu fotografiju odmah reagirao memeovima na račun predsjednika kojem ionako mnogi zamjeraju previše godina za obnašanje tako važne dužnosti. 

Tako neki pišu da je je cijela Bijela kuća bila u opasnosti ili da ima svoju lomaču, neki su sutuaciju usporedili sa crtanim filmom, drugi su u memove ugurali Donalda Trumpa.

Drugi 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije