Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenske neprilike

Snijeg otežava promet u Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj

snijeg
AFP/Pixsell
26.12.2010.
u 11:22

U prekidu je trajektna linija prema otoku Pagu, Prizna-Žigljen.

Snijeg koji pada diljem Hrvatske otežava promet u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a mjestimice je počeo padati i na području Buzeta.

U priobalju puše jaka do olujna bura, a iz HAK-a poručuju kako je zbog niskih temperatura moguća poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, pa vozače upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog bure, dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica zatvorena je za sav promet. Obilazak samo za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog.

Trenutno nema otvorenog pravca na relacijama unutrašnjost-Hrvatsko primorje i unutrašnjost-Dalmacija, i obrnuto, za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama. Državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranska magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene otvorene su samo za osobna vozila.

U prekidu je trajektna linija prema otoku Pagu, Prizna-Žigljen.

Komentara 6

DR
dreamteam
13:08 26.12.2010.

Zalim one koji su na cestama ali Bozic bez snijega nije bas idilicno. Mislim da se ovome snijegu mnogi raduju. SRETNI BOZICNI PRAZNICI !!!

RE
reprep
14:02 26.12.2010.

Pustite vi snijeg i iz toplog doma dođite igrati eRepublik, igra je dobra simulacija RL-a samo za razliku od svađa i prepirki ovdje smo svi dobra ekipa i borimo se za istu stvar a to je bolja Hrvatska u igrici. Igrica je besplatna i ne oduzima puno vremena za igru. Imamo problem jer smo pod napadom Srbije koja je osvojila cijelu BiH i dio dalmacije, dok smo Liku vratili jučer. Stoga bih molio da se regate na igricu iz razloga sto mi imamo samo 7 tisuća igrača od kojih mnogi nisu aktivni dok Srbi, Mađari i Slovenci zajedno oko 25 tisuća (oni su u savezu). Osim borbe za svoju Hrvatsku možeš pisat novine, biti predsjednik republike, biti ministar, ambasador, ekonomist, biznismen i još puno drugih stvari zato dođi i pomozi nam ;) p.s. prvo se zaposli, odradi i treniraj i pričekaj poruku koju će ti poslati iskusniji igrač, NE bori se odmah jer nemaš dovoljno snage i samo ćeš izgubiti health... Link za registraciju: http://www.erepublik.com/en/referrer/igor7

Avatar morski covik 1
morski covik 1
15:13 26.12.2010.

OPET NAS JE ZATEKLO!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije