autobomba

Uznemirujuća snimka: Likvidirali dužnosnika koji je prešao na stranu Rusa

Foto: TWMCLtd/Twitter
1/3
27.08.2022.
u 14:46

Prema neslužbenim izjavama, Laišev je izašao iz gorućeg automobila, no nekoliko dana kasnije preminuo je u bolnici.

Prije dva tjedna u medijima se pojavila tvrdnja da su Ukrajinci raznijeli automobil muškarca koji je promijenio strane u ratu, to jest s ukrajinske prešao na rusku, no snimke nisu bile potvrđene, do sada.

U javnost su puštene snimke nadzorne kamere koje jasno prikazuju trenutak u kojem je automobil Askjara Laiševa buknuo prolazeći ulicom Ševčenko u okupiranom Starobilsku.

Napad se dogodio 11. kolovoza. Prema neslužbenim izjavama, Laišev je izašao iz gorućeg automobila, no nekoliko dana kasnije preminuo je u bolnici, piše Daily Mail.

Laišev je radio za ukrajinsku sigurnosnu službu (SBU) prije no što se 2014.  kao šef obavještajne službe pridružio Narodnoj Republici Lugansk koju podržava Moskva.

 

 

 

Komentara 15

Avatar Viktor999
Viktor999
15:59 27.08.2022.

Tako se radi sa izdajnicima i slugama okupatora, puna podrška Ukrajini, samo ih rješavajte, što više tim bolje da ih nebi jednoga dana bili prisiljeni trpiti kao RH neke svoje ˇgrađaneˇ

NO
Nordik
16:46 27.08.2022.

Neispravne kočnice!

Avatar gremo20
gremo20
19:54 27.08.2022.

nema tu ničeg uznemirujućeg što nacist leti u zrak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije