ZBOGOM ORUŽJE!

Srbija ukida obvezan vojni rok

srb
VL
Autor
Hrvoje Dečak
30.09.2010.
u 21:27

Vlada Srbije donijela je Odluku o obustavi obveze služenja vojnog roka kojom je predviđeno da od 1. siječnja 2011. na služenje vojnog roka budu upućivani samo oni koji to žele

Vlada Srbije donijela je Odluku o obustavi obveze služenja vojnog roka kojom je predviđeno da od 1. siječnja 2011. na služenje vojnog roka budu upućivani samo oni koji to žele, javlja Blic.

Vlada je donela Odluku o obustavi obveze služenja vojnog roka i uputila je Narodnoj Skupštini na razmatranje.

Obveza služenja vojnog roka u Vojsci Srbije obustavlja se odsluženjem vojnog roka posljednjeg naraštaja vojnika upućenog u 2010. godini.
Precizira se da se to odnosi i na novake koji su zamijenili služenje vojnog roka civilnom službom.

Ključne riječi

Komentara 60

Avatar cro1com
cro1com
08:38 01.10.2010.

Scim ce sad da se srbi bave???

Avatar commentator
commentator
10:19 01.10.2010.

Kud ide ovaj svijet?

OB
-obrisani-
11:55 01.10.2010.

djoganiiiiiiioooooooooooo nema potrebe ni da čuješ, a još manje da pitaš jer tebi tamo i nije mesto jer su takvi kao ti odavno pobacani u Savu, pa pitaj one koji su uspeli da preplivaju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije