TRAGEDIJA KOD SJENICE

Srbija zavijena u crno nakon smrti 3-godišnjaka: 'Prošlog vikenda slavio je rođendan. Jadni roditelji'

Srbija: Tre?i dan potrage za nestalom djevoj?icom Dankom, policija kopa teren, stigao i bager
Pixsell/PIXSELL
13.06.2024.
u 15:05

Mještani su ispričali kako je nesretnog dječaka pronašla majka, a kada je dotrčala do njega, on više nije davao znakove života

Šok u mjestu Duga Poljana kod Sjenice u Srbiji nastao je nakon što je jučer u poslijepodnevnim satima preminuo trogodišnjak. On se, pisali su ranije srpski mediji, igrao u dvorištu kada je ušao kroz prozor parkiranog automobila i zaglavio, uslijed čega je i preminuo.

- Ovo je velika tragedija za obitelj! Vjerujte, ništa manje nije za cijelo selo. Ovo je velika tragedija za nas. Vijest o tragediji nas je potresla i zavila u mrak - ispričali su mještani sela pa dodali o obitelji: ''Žive malo dalje od centra, malo su odvojeni od nas, točnije žive na kraju sela. Baš jučer smo otišli do njih kako bismo bili s njima u njihovoj velikoj nesreći. Neutješni su od boli, ne znam kako će ovo izdržati. Kuču i plaču, teško im je prihvatiti da ga nema. Što je skrivio od koga je žalio što je već morao napustiti ovaj svijet''.

- Strašno, jadni roditelji, dobri su ljudi. Svi smo pod stresom, pokušavamo ih utješiti, bol je velika. Prošlog vikenda roditelji su mu slavili rođendan. Nastradali dječak je ostavio i mlađeg brata, koji ima samo godinu dana - ispričali su drugi poznanici za Blic.rs

Pogreb dječaka održat će se ovog četvrtka u 17 sati. Mještani su ispričali kako je nesretnog dječaka pronašla majka, a kada je dotrčala do njega, on više nije davao znakove života. Kako navodi Kurir, dječak je navodno preminuo dok se pokušavao popesti u automobil, kada je vjerojatno stao na vanjsku lajsnu vozačevih vrata, poskliznuo te zaglavio između stakla i okvira vrata, uslijed čega je i preminuo. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Policija nakon što je Osijekov djelatnik napadnut palicom: 'Ovo je siguran grad, počinitelja nemamo'

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bendzola
16:28 13.06.2024.

I hrvatskih 1.100 obitelji je 30 godina zavijeno u crno jer srbi znaju gdje su ih likvidirali ali o tome šute

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije