Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez razloga

Srušile i ozlijedile maloljetnicu s bicikla kod Varaždina

\'IPL-PULA  NASILJE MEDJU MLADIMA perovima  FOTO DUSKO MARUSIC    FOTO DUSKO MARUSIC UZ TEKST OLJACE\'
Duško Marušić/Pixsell, arhiva
17.10.2011.
u 15:50

Ima hematome na licu i čelu te ogrebotine i natučenje nosa. Policija traga za napadačicama.

Hematome na licu i čelu te ogrebotine i natučenje nosa zadobila je 15-godišnjakinja iz okolice Varaždina koju su u subotu 15. listopada oko 22.30 sati napale četiri nepoznate mlađe ženske osobe.

Maloljetnica je vozila bicikl u Varaždinskoj ulici u Sračincu, a kretala se prema Hrašćici. U jednom trenutku, bez razloga i povoda, zaustavile su je četiri nepoznate mlađe ženske osobe i izvrijeđale je raznim pogrdnim riječima, nakon čega su je srušile na tlo i izudarale nogama po glavi i tijelu.

Medicinska joj je pomoć pružena u OB Varaždin, a u nedjelju je policiji s majkom prijavila nemili događaj.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počiniteljica.

Komentara 2

AA
Arwen Aragorn
16:11 17.10.2011.

Izgleda da će hitno trebati mijenjati zakon o maloljetnicima! Svaki maloljetnik iznad 10 godina, koji počini ovakvo kazneno djelo, treba se hladiti u zatvoru! Nema se tu više šta tolerirati!

TO
Toni50
16:43 17.10.2011.

Zakon ne funkcionira i bog zato je ljepo i sigurno to uzeti u svoje ruke e onda na scenu dolaze pametni osvjeste se i profunkcioniraju ... Poslje se tapšaju po ramenima kako sve..... riješe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije