posrednik patrije

Stjepan Mesić i Franjo Gregurić u aferi Patria?

\'07.12.2009., Zagreb - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesic prima vjerodajnice u Uredu predsjednika na Pantovcaku. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anić/Pixsell
19.04.2012.
u 15:32

Posrednik finske Patrije za nabavku oružja, prema pisanju T-portala, upravu Patrije obavijestio je da od Mesića i Gregurića ima potporu

Wolfang Riedl, posrednik finske Patrije za nabavku oružja, sredinom 2005. godine upravu Patrije obavijestio je da hrvatski predsjednik i vrhovni zapovjednik te bivši premijer Gregurić podupiru nabavu oklopnih vozila te tvrtke za potrebe Hrvatske vojske, javlja T-portal.

Tportal je objavio dopis koji, nakon nedavnog Riedlova iskaza austrijskim istražiteljima, bivšeg predsjednika Stjepana Mesića i bivšeg premijera Franju Gregurića navodi kao aktivne sudionike afere Patria.

Franjo Gregurić zanijekao je upletenost u slučaj i ističe da će "zamoliti pravosudne organe za razgovor" da bi sve osobno rasvijetlio, a bivši predsjednik Mesić nije htio komentirati nove informacije o istrazi u slučaju Patria.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 22

OB
-obrisani-
16:10 19.04.2012.

Ma ovo nije istina drugovi nikad nisu primali mito osim ako nisu bili ucenjeni.

JA
jamanuša
16:17 19.04.2012.

za pljačke mito itd. nisu krivi samo počinitelji nego i oni koji su ih trebali spriječiti u tome,također i procesuirati dakle kazniti što je pitam se sa onom točkom zakona koji govori o ne činjenju kako bi spriječili nezakonje.

DZ
dzukaficuka
15:53 19.04.2012.

NE NE moj sokole nije valjda ovaj prasinar isto podrzavao Partiju kolika ja znam da je on bijo pravi Partijas ha ha ha.A covijek se kao Presednik HR 10 godina borijo protiv KORUPCIJE i rukama i nogama jako cudno .Drugg Bajic muci koliko slucajnosti pa to ne mozes vijerovati hm hm hm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije