reakcija na članak

Stožer: Jašarević nedopustivo vrijeđa Vukovar

Damir Jašarević
Goran Jakus/PIXSELL
11.04.2014.
u 13:45

- U članku Damir Jašarević uz prikrivene komuniste, nedopustivo vrijeđa Vukovar, branitelje i Hrvatsku, podmećući od Milorada Pupovca izmišljenu aferu Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara i cijeloj Hrvatskoj, navodi stožer.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara reagirao je članak 'Antifašisti Stožeru: Bojkot u Vukovaru kao uvod u Kristalnu noć' koji je jučer objavljen na portalu Večernjeg lista.

- U članku Damir Jašarević uz prikrivene komuniste, nedopustivo vrijeđa Vukovar, branitelje i Hrvatsku, podmećući od Milorada Pupovca izmišljenu aferu Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara i cijeloj Hrvatskoj. Bijednim i neistinitim formulacijama nastavljaju prljavi zadatak namjernog izazivanja i proizvodnje kaosa. Vrhunac jada je dovođenje Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u vezu s anonimnim pozivom na bojkot trgovina u vlasništvu pripadnika srpske manjine u Hrvatskoj, unatoč jasnom stavu Stožera vidljivom iz našeg priopćenja dan ranije- navodi Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.

- U nemogućnosti iznošenja činjenica i istine u masovnim medijima koji bez provjere informacija prenose huškačke, grube neistine i izmišljotine protiv svega čestitog, sve pozivamo na iskrenu i duboku molitvu za one koji u tome sudjeluju, te zahvalu dragom Bogu na snazi kojom mirno i dostojanstveno podnosimo bezočna podmetanja- zaključuje Stožer.

>> Stožer: Milorad Pupovac izmišlja protivnika kako bi stvorio privid ugroza srpske manjine

>> UZBV: Damir Jašarević nema legitimitet za ovakve istupe

>> Antifašisti Stožeru: Bojkot u Vukovaru kao uvod u Kristalnu noć

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije