nasilni obračun

Stranci se potukli i demolirali apartman u Solinu: 'Bilo je krvi, padalo je posuđe na sve strane'

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
10.08.2024.
u 23:13

Svjedokinja je objasnila kako se divljanje nastavilo i na ulici gdje su turisti počeli razbijati kante za smeće.

U Solinu je došlo do nasilnog sukoba između stranih turista koji su iznajmili apartman. Prema riječima svjedokinje, situacija je eskalirala iz verbalne svađe u brutalnu tučnjavu, piše 24sata.  "Stala sam između njih, skoro su i mene ozlijedili. Bilo je jako puno nasilja. Bilo je krvi, padalo je posuđe na sve strane. Demolirali su apartman. Drugi ljudi koji su iznajmili apartman uspjeli su ih nekako, jedva izgurati na ulicu " izjavila je svjedokinja. 

O cijelom incidentu se oglasila i PU splitsko-dalmatinska. Naime, zaprimili su dojavu u subotu oko 21 sat da je u apartmanu došlo do fizičkog obračuna. "Dvije su osobe ozlijeđene prema prvim informacijama, a dvije osobe se nalaze pod našim nadzorom i predmet su kriminalističkog istraživanja zbog narušavanja javnog reda i mira" rekli su za 24sata.

Svjedokinja je objasnila kako se divljanje nastavilo i na ulici gdje su turisti počeli razbijati kante za smeće. "Pobacali su ih sve bacali preko ograda, gađali su i druge ljude. Policija je došla, jednog su uspjeli uhvatiti, a drugi valjda krvav i bez majice trči po Solinu, sakriva se negdje" dodala je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Isplivala snimka nakon požara u Šibeniku: Skoro se sudarili brod i kanader, tragedija izbjegnuta za dlaku

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
1/38
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:55 11.08.2024.

Svađali su se na arapskom, i zato nitko ne zna što se doista desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije