TRAGEDIJA U PROMETU

Jeste li što vidjeli? Na A3 poginula jedna osoba, policija traži svjedoke

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
10.08.2024.
u 11:00

U nesreći je sudjelovalo kombi vozilo marke Renault Trafic bijele boje

Na autocesti A3 dogodila se sinoć, oko 23.10 sati, prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Nesreća se, kako navodi Policijska uprava zagrebačka, dogodila na sjevernom kolniku autoputa A3 (dionica prometni čvor Kosnica - prometni čvor Jakuševec), na 32. kilometru + 800 metara. U nesreći je sudjelovalo kombi vozilo marke Renault Trafic bijele boje. 

Policijska uprava zagrebačka traži svjedoke prometne nesreće. "Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192", istaknula je. 

 

FOTO/VIDEO Tragična zrakoplovna nesreća u Brazilu: Poginula 61 osoba, pronađeni snimači leta
Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/21

Komentara 1

OL
olujasviholuja
11:27 10.08.2024.

dogodila na sjevernom kolniku autoputa A3 "???? Autoceste i prometne nesreće jesu u Hrvatskoj. Autoput i saobračajka često govore i pišu hrvati, onda nam ovi prekodrinci govore da nema hrvatskog jezika , a mi njihove riječi pišemo i govorimo, a imo hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije