IDEOLOŠKO STAJALIŠTE

Stranka Bože Petrova odmiče se od centra: Obiteljska politika polazi od braka muškarca i žene

12.06.2022.
u 23:45

U novom programu kojim ulazi u svoje drugo desetljeće i Most se definira kao stranka desnog centra, ali to doživljava nešto drugačije nego HDZ

Komentara 3

DU
Deleted user
09:10 13.06.2022.

A glavni politički partner im je SDP.

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
10:15 13.06.2022.

definicija centra u godini bozjoj 2022. po smjernicama mainstream medija: centar danas je ono sto je ljevica bila prije 5 do 10 godina. hahahahahahahaha. dakako, to ne znaci da establishment namjerno sve gura ulijevo, nego to znaci da je ljevica uvijek bila napredna, naravno. i dakako, kako se definicija centra (umjetno) promijenila, tako se promijenila i definicija ekstrema. dakako, samo nadesno, ali nikako i nalijevo. pa tako godine bozje 2022. definicija ekstrema je: sve sto nije centar, koji je danas ono sto je lijevo bilo prije 5-10 godina, je ekstrem. prozirna igra. sve olfo neprimjetno gurati ulijevo, pa ce tako ljevica otici u jos veci ekstrem, a sve nadesno kaj bu ostalo ce samo po sebi, onako organski i nikako planirano, biti ‘ekstrem’. nema na cemu, mala skola moderne politike. ne sumnjam kako ce komentar biti cenzuriran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?