PODIGNUTA KAZNENA PRIJAVA

Strašna tragedija u Gvozdu: Autom snažnom brzinom naletio na traktor, vozač pao u kanal i preminuo

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
28.09.2024.
u 13:10

Zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 77-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna odoba dogodila se u petak, 27. rujna oko 20 sati, na području Gvozda u mjestu Donja Čemernica. Do nesreće je došlo kada je 77-godišnjak, uslijed neprilagođene brzine, automobilom sisačkih registracija udario u stražnji dio poluprikolice koja je bila priključena na traktor sisačkih registracija kojim je upravljao 68-godišnjak. Od siline udarca došlo je do zanošenja i slijetanja traktora u odvodi kanal kojom prilikom je vozač pao s traktora i ostao zaglavljen.

Na mjestu događaja je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, dok je 77-godišnji vozač lakše ozlijeđen. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Sisku.

Zbog Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 77-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. U vremenu od 20.20 do 1 sat za sav promet bila je zatvorena državna cesta DC 6.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Zavirite u srce vojne akcije, evo kako izgleda jedna vježba: Oklopna vozila, oružje i vojnici u punoj pripravnosti

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
1/23
Ključne riječi

Komentara 2

BY
Brkoni_yx
13:46 28.09.2024.

"snažnom" brzinom!? I to dva puta!! 🤣 🤣

Avatar argus100
argus100
14:01 28.09.2024.

I kad mislim, ne mogu onda lošije napisati,demantiraju me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije