FRONTALNI SUDAR

Strašni prizor u Austriji: Mladića (17) morali izvlačiti iz smrskanog auta, inducirali mu komu

prometna u Austriji
Foto: DVD Mariazell
1/4
07.10.2024.
u 15:47

Prema prvim informacijama policijskog očevida, 17-godišnji vozač iz nepoznatog je razloga prešao u suprotni smjer te se sudario s manjim kamionom

Teška prometna nesreća dogodila se danas oko 6 sati ujutro kod austrijskog grada Mariazella. Dobrovoljno vatrogasno društvo Mariazell istaklo je kako su četiri osobe ozlijeđene nakon frontalnog sudara automobila i manjeg kamiona. Vozač automobila, 17-godišnjak iz okruga Amstetten, bio je zaglavljen u svom vozilu i teško ozlijeđen. Osim njega, ozlijeđeni su 17-godišnji putnik iz automobila, 52-godišnji vozač i 25-godišnji putnik malog kamiona. 

Zarobljenom 17-godišnjaku prvu je pomoć pružio liječnik Hitne pomoći. Spašavanje je izvedeno pomoću hidraulične opreme, a mladiću su, zbog težine ozljeda, inducirali komu. Spasilačkim helikopterom prebačen je u Sveučilišnu bolnicu Wiener Neustadt. Troje lakše ozlijeđenih osoba prevezeno je u bolnicu kolima Hitne pomoći. 

Prema prvim informacijama policijskog očevida, 17-godišnji vozač iz nepoznatog je razloga prešao u suprotni smjer te se sudario s manjim kamionom. Uzrok nesreće i dalje se istražuje.

GALERIJA Pustoš u selu Zlate: 'Kroz prozor sam vidio kako voda nosi kamenje i drveće, brdo je poletjelo'
prometna u Austriji
1/28
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije