U TIJEKU OČEVID

Strava kod Petrinje: Tijelo muškarca (66) pronađeno u dvorištu

Zagreb: Kriminalistička policija u istrazi stambene zgrade na Srednjacima
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
30.09.2024.
u 15:05

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi obdukcije.

U dvorištu u mjestu Grabovac Banski na petrinjskom području, u nedjelju, 29. rujna, u poslijepodnevnim satima pronađeno je beživotno tijelo 66-godišnjeg muškarca.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi obdukcije, a policija je pokrenula daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti ove tragedije. Policijska uprava sisačko-moslavačka navodi da se čeka više informacija o slučaju nakon provedenih istražnih radnji.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije