U stropu

Strava u prostorijama posmrtne pripomoći, pronađeno 11 raspadnutih leševa dojenčadi

Detroit
Foto: Google Earth
13.10.2018.
u 17:49

Policija je dodala kako se nad bivšim vlasnicima vrši istraga

Stravično otkriće policije u Detroitu ostavilo je cijeli Michigan u šoku. 

Kako je priopćila policija, u stropu prostorija bivše posmrtne pripomoći pronađeno je 11 raspadnutih leševa dojenčadi i mrtvorođene djece. 

Na konferenciji za medije, policija je potvrdila kako su za vrijeme restauracije objekta radnici pronašli kutije te su odmah nazvali 911, javlja Time. Kada su inspektori stigli i otvorili ih ostali su šokirani. 

Prostorije posmrtne pripomoći zatvorene su u travnju zbog propusta u poslovanju, a jedan od razloga je bio i nepravilno upravljanje leševima odraslih i djece. U tijeku je bila prenamjena prostora u centar za lokalno stanovništvo. Policija je dodala kako se nad bivšim vlasnicima vrši istraga.

Šokantno otkriće ostavilo je i iskusne policajce i inspektore bez previše riječi pa je tako policija još poručila kako će probati utvrditi identitet svih žrtava kao i kako je do toga došlo, a u ovom trenutku još nije podignuta nijedna tužba. 

Komentara 1

NO
nogogaz
19:13 13.10.2018.

USA is not OK...!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije