SUDAR HITNE I AUTA

Kod Virovitice poginule medicinska sestra i pacijentica: 'Danas je naš posao naplatio danak'

Foto: Informativni centar Virovitica
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.08.2021.
u 21:15

Od težine zadobivenih ozljeda preminule su medicinska sestra i pacijentica, dok je vozač kritično. U vozilu se još nalazila liječnica koje je stabilno

U sudaru vozila hitne pomoći i automobila na cesti prema Suhopoju nedaleko od Virovitice život su izgubile dvije osobe.

Do nesreće je došlo u 17.40 sati, a četiri osobe zadobile su teške tjelesne ozljede od kojih su dvije preminule.

Od težine zadobivenih ozljeda preminule su medicinska sestra i pacijentica, dok je vozač kritično. U vozilu se još nalazila liječnica koje je stabilno, doznaje Informativni centar Virovitica.

Nedugo nakon nesreće prvi u pomoć unesrećenima priskočili su vatrogasci DVD-a Suhopolje koji su ih izvukli iz vozila, a potom su vozilima hitne pomoći prevezeni u OB Virovitica, gdje su dvije žene podlegle ozljedama.

Prema neslužbenim informacijama došlo je do slijetanja vozila Hitne pomoći, a što se točno dogodila policija će utvrditi očevidom. Državna cesta D2 zatvorena je za promet.

Kolege nesretne medicinske sestre opraštaju se od nje na društvenim mrežama. 

- Danas je naš posao na kotačima naplatio danak u najgorem mogućem smislu. Danas, na radnom mjestu poginula je svima draga kolegica sestra u prometnoj nesreći. Obitelji iskrena sućut od radnih kolegica i kolega - navodi se u statusu. 

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović obiteljima poginulih u teškoj prometnoj nesreći u Suhopolju, u kojoj su stradali medicinska sestra i pacijentica, uputio je izraze sućuti.

- U ovim teškim trenucima, obiteljima poginulih u ovoj teškoj prometnoj nesreći, u svoje osobno ime, izražavam duboku sućut i suosjećanja - stoji u izrazu sućuti. 

Ključne riječi

Komentara 23

GR
Grandstar
22:26 02.08.2021.

Svaki dan se nagledam kako voze hitnu i u vise navrata su prosli kroz iglene usi Razumijem potrebu da stignu sto prije al mora bit negdje neka granica

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
22:56 02.08.2021.

Ove vražje grabe po selima i "mostovi" preko njih odnjele su više života nego Domovinski rat! Isti slučaj na Autocesti izmđu Zagreba i Karlovca, uz samu autocestu iskopali su 2m dubok i 2m širok kanal. K tome, kod nas se vozi na gornjem limitu, i po brzini i po tome što cesta i automobili Hrvata "daju". Zato su nesreće sa smrtnim posljedicama toliko česte. Po mentalnom i infrastrukturnom razvoju zaostajemo 70 godina za Zapadnom Europom, al narod to jednostavno ne razumije jer ne zna za bolje…

BH
Bunjevac=Hrvat
22:43 02.08.2021.

Pretužno!Sućut!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije