kobna prometna nesreća

Sud donio novu odluku o Albanki koja je uzrokovala smrt brata i sestre

Katarina i Stjepan Đerek
Obiteljski album
23.07.2024.
u 16:52

Glasnogovornik Općinskog suda u Dubrovniku, Vlaho Bošković, potvrdio je da je Općinski sud u Dubrovniku zaprimio odluku Županijskog suda u Dubrovniku 23. srpnja

Nakon nekoliko prosvjeda koje su prenijeli svi mediji u državi, Županijski sud u Dubrovniku odlučio je na današnjem ročištu poništiti tu odluku i predmet vratiti na ponovljeni postupak. Podsjetimo, prošlog tjedna je objavljena odluka suda da se optuženoj dopusti da se brani sa slobode uz jamčevinu od 70.000 eura.

Ova odluka uzrujala je mještane Ratca i članove obitelji Đerek koji su ovog vikenda tim povodom organizirali dva prosvjeda. Sa suda su potvrdili da će u što kraćem roku sazvati sjednicu Optužnog vijeća na kojoj će se donijeti nova odluka o pritvoru za optuženu, doznaje HRT.

Glasnogovornik Općinskog suda u Dubrovniku, Vlaho Bošković, potvrdio je da je Općinski sud u Dubrovniku zaprimio odluku Županijskog suda u Dubrovniku 23. srpnja. Prema toj odluci, "po službenoj se dužnosti ukida iz procesnih razloga odluka ovog suda od 10. srpnja 2024. godine te se predmet vraća ovom sudu na ponovni postupak" kazao je. Također je dodao da su zbog ovog razvoja događaja, žalbe Državnog odvjetništva i okrivljene postale bespredmetne.

Radi se o prometnoj nesreći koju je 9. travnja prouzročila 29-godišnja albanska državljanka Klevisa Ymeri. U Općini Ratac, Ymeri je nepropisno pretjecala automobil ispred svog, pri čemu se frontalno sudarila s automobilom kojim su putovali brat i sestra Stjepan i Katarina Đerek koji su od posljedica udara na mjestu preminuli.

GALERIJA Mirni prosvjed građana zbog mogućnosti da Albanka koja je ubila brata i sestru izađe na slobodu

Katarina i Stjepan Đerek
1/20

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

PO
pozitivno
17:44 23.07.2024.

Tkz. sutkinja Dubravka Đivanović treba podnijeti ostavku - da nije 22 500 potpisa peticije, i ovde bi ocita NEPRAVDA nezapazeno prosla, hrvatsko krivosudje!

Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:27 23.07.2024.

Nevjerojatno je to da ju je sud želio pustiti. A još nevjerojatnije je to da sud mijenja odluke zbog pritiska ulice! Sudstvo nam je katastrofa, a nitko to ne vidi i nitko ništa ne mijenja...

GO
goran2hr
18:28 23.07.2024.

Čemu uopće to "branjenje sa slobode"? Tu je barem sve jasno i suđenje može biti gotovo za 20 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije