POČINITELJ U BIJEGU

Sukob na autobahnu: Iz zračne puške dva puta upucao vozača drugog automobila, spasio ga je mobitel

German police at scene at hostage situation at Karlsruhe pharmacy
Foto: TILMAN BLASSHOFER/REUTERS
1/2
18.05.2023.
u 09:20

Prema prvim informacijama, na Audiju su se nalazile ruske tablice, a u međuvremenu je otkriveno da su se muškarci iz oba automobila poznavali

U subotu 13. svibnja oko 7:30 sati, došlo je do pucnjave na autocesti A46 kod Wuppertala u Njemačkoj. Vozač Audija pucao je na Mercedes, pri čemu su najmanje dva metka pogodila vozilo koje se kretalo punom brzinom. Prema policijskom priopćenju, do sukoba je došlo zbog spora prilikom uključivanja na autocestu.

Oba vozača već su se uključila u promet na autocesti, a vozač Audija je kočenjem maltretirao vozača Mercedesa, kada su iznenada odjeknuli hici. Prvi metak razbio je staklo Mercedesa, a drugi je pogodio mobitel koji je bio u džepu jakne 37-godišnjeg vozača Mercedesa te mu je vjerojatno spasio život, prenosi Fenix magazin.

VEZANI ČLANCI:

- Nepoznati putnik iz Audija vjerojatno je pucao iz zračne puške u Mercedes. Vozač (37) je zadobio lakše ozljede lica od razbijenog stakla te mu je pružena medicinska pomoć u bolnici. Činjenica da mu je drugi metak zapeo u mobitelu u džepu na prsima vjerojatno je spriječila da sve ima gori ishod - kazala je glasnogovornica policije.

Vlasti od 13. svibnja tragaju za osumnjičenim vozačem i suvozačem. Prema prvim informacijama, na Audiju su se nalazile ruske tablice, a u međuvremenu je otkriveno da su se muškarci iz oba automobila poznavali. Nisu objavljeni detalji istrage, no policija traži i svjedoke. Nepoznatom se vozaču na teret stavljaju nanošenje opasnih tjelesnih ozljeda, te opasno uplitanje u promet na cestama.

VIDEO NA A2 u smjeru Krapine zapalio se autobus

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije