Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalan napad

Sukob na parkingu u Novom Zagrebu: 'Udarao 75-godišnjaka šakama u glavu, vratima auta, cipelario...'

Zagreb: Automobilom usmrtio pješaka i pobjegao, policija blokirala Av. Većeslava Holjevca
Igor Kralj/PIXSELL/Ilustracija
19.11.2022.
u 19:09

Policija je u svom priopćenju izvijestila da je liječnička pomoć ozlijeđenom 75-godišnjaku pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Zagrebačka policija izvijestila je da se u četvrtak oko 17.10 sati u Novom Zagrebu na Prilazu Vladislava Brajkovića, zbog nesuglasica u prometu 75-godišnjak verbalno sukobio s jednom zasad nepoznatom muškom osobom, da bi tada jedan drugi nepoznati muškarac verbalno, a potom i fizički napao 75-godišnjaka. Liječnička pomoć je ozlijeđenom 75-godišnjaku pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Kako piše 24sata napadnuti muškarac je imao problema s okretanjem auta na parkingu u Sigetu, napravio je manju gužvu jer ostali nisu mogli proći. Napadač i prijatelj su se najprije ponudili pomoći, ali je on odbio. I tu su ga oni napali, ispričao je čitatelj. 

Očevici potvrđuju kako se, 75-godišnjak zbog nesuglasica u prometu prvo verbalno sukobio s nepoznatim muškarcem, potom se u svađu uključio drugi snažniji muškarac. Starijeg čovjeka je najprije napao verbalno, a zatim i fizički. 

- Udarao ga je šakama u glavu, vratima automobila, cipelario po podu. Čovjeka su pokušali i odvući kako bi maknuli njegov auto. Pretpostavljam da je odbio njihovu pomoć, jer je stariji i valjda se bojao dati svoj auto nekome da ga preparkira ili okrene. No, bilo je strašno i nema opravdanja. Taj starij čovjek je kasnije samo stajao sav krvav i dezorijentiran - opisali su očevici. 

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

Ključne riječi

Komentara 2

TO
TORQUEMADA
21:18 19.11.2022.

Prošla su davno ona vremena kad je ljude krasila strpljivost, građanska finoća i kultura. Bahatost i nerazumljiva žurba strašno su pridonijeli eroziji vozačke kulture, a respekt prema starijima nestao je poput plemena sjevernoameričkih Indijanaca. Treba reći i to kako mnogi stariji sugrađani još uvijek naivno imaju hrabrosti kritizirati i poučavati obrijane i nabildane mladiće iz crnih audija i mercedesa, bezbroj puta sam imao prilike vidjeti kako im se ovi unose u facu i prijete jer ih je neki starček sasvim ispravno kritizirao za bahatost u parkiranju ili vožnji.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:22 19.11.2022.

Nema popusta ni za penziće više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije