Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Sukob na zagrebačkom Trnju: Muškarac (35) pokušao usmrtiti 39-godišnjaka, zadao mu ubodnu ranu

Autobusni kolodvor Zagreb
Zeljko Hladika/PIXSELL/Ilustracija
15.03.2023.
u 17:48

Unatoč kasnijim netočnim navodima oštećenog o tijeku i okolnostima događaja, a koje je iznio prilikom prikupljanja obavijesti o okolnostima njegovog ozljeđivanja, vrlo brzo policijski su službenici operativnim radom utvrdili sam tijek događaja kao i identitet osumnjičenog, ističe Policijska uprava zagrebačka o slučaju koji se dogodio noćas oko 2 sata

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je ranije danas kako su oko 2.10 sati na Trnju dvojica nepoznatih počinitelja uz uporabu tjelesne snage pokušala počiniti razbojništvo nad 39-godišnjakom. U namjeri, kako su prvotno naveli iz policije, nisu uspjeli te je tada jedan od počinitelja oštrim predmetom ozlijedio 39-godišnjaka. Nakon provedenog dijela istraživanja, policija je utvrdila te objavila detalje slučaja.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke odmah po saznanju za događaj započeli su kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti događaja", navodi policija te ističe kako je rasvijetljena početna sumnja na pokušaj ubojstva i pokušaj razbojništva.

U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja, navodi se, utvrđeno je da je na Aveniji Marina Držića, na prostoru Autobusnog kolodvora u Zagrebu, zbog ranijih nesuglasica došlo do verbalnog, a potom i do tjelesnog sukoba između 39-godišnjaka i 35-godišnjaka.

"Za vrijeme trajanja sukoba, 35-godišnjak je u jednom trenutku pokušao usmrtiti 39-godišnjaka na način da mu je oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predjelu abdomena nakon čega je oštećeni uspio pobjeći te se u obližnjoj Ulici grada Vukovara obratio građanki i zatražio ju da pozove liječničku pomoć. Unatoč kasnijim netočnim navodima oštećenog o tijeku i okolnostima događaja, a koje je iznio prilikom prikupljanja obavijesti o okolnostima njegovog ozljeđivanja, vrlo brzo policijski su službenici operativnim radom utvrdili sam tijek događaja kao i identitet osumnjičenog", navodi PU zagrebačka. 

Osumnjičeni je ubrzo, oko 12.30 sati, uhićen u blizini autobusnog kolodvora, a kod njega je pronađen i oštri predmet za koji se sumnja da je njime počinio kazneno djelo. Muškarac je doveden u prostorije policije te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

VIDEO Rasist u lisicama priveden na ispitivanje: Zgrozio je javnost snimkom punom mržnje

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije