VELIKE VRUĆINE

Sutra temperature skaču i do 34 °C, nakon toga dolazi velika promjena

Sunčanje
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
11.06.2018.
u 12:50

Od srijede počinje promjenljivo i nestabilno vrijeme uz čestu kišu te lokalne pljuskove i grmljavinu, ponegdje i izraženije.

Pretežno sunčano, vrlo toplo, ponegdje i vruće, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za ponedjeljak. Uz dnevni razvoj oblaka u gorju mogućnost za poneki pljusak.

Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu poslijepodne i umjeren zapadni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 27 i 31 Celzijev stupanj.

Sutra nas očekuje i pretežno sunčano vrijeme, vrlo toplo i vruće te sparno. Lokalno mogući pljuskovi i grmljavina, osobito od sredine dana. Vjetar povremeno umjeren jugozapadni, u gorju s jakim udarima, a na Jadranu i jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 16 do 21, na Jadranu od 20 do 24, a najviša dnevna uglavnom između 29 i 34 °C.

Od srijede počinje promjenljivo i nestabilno vrijeme uz čestu kišu te lokalne pljuskove i grmljavinu, ponegdje i izraženije. Temperatura zraka u padu. 

Na Jadranu u utorak pretežno sunčano, ali će na sjevernom dijelu već biti lokalnih pljuskova, češćih prema večeri i noći. 

Dakle, u sljedeća dva dana nad naše će krajeve pritjecati sve topliji zrak pa će gotovo u cijeloj zemlji biti vruće. Zatim sredinom tjedna slijedi promjena vremena, uz pad temperature zraka, piše HRT.

Sunčanje
1/15

Komentara 4

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:43 11.06.2018.

Dodes na plažu prekriješ ručnikom facu a tijelo ostavis da gori pališ kožu i navlačiš rak jer eto moraš biti najcrnja kada se vratis natrag na posao u zagrebu kako rec da si bila na moru a nisi najcrnja na ulici jedino bolje od toga je kupiti pljuge na kojima pise pusenje uzrokuje rak ... Daleko je dogurala ljudska pamet a za kisu im se jb jer garant ni jedna nema papriku i luk u vrtu

RA
Rafael55
13:12 11.06.2018.

Zimi zima uleti ti vruce

Avatar nekakav
nekakav
09:56 11.06.2018.

sami pogled na ove slike uzrokuje pljusak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije