zidovi natopljeni izmetom

Susjedu iz pakla iz Kaštel Starog fekalije godinama cure iz stana: 'Guši u prsima, ne možeš disati'

Ilustracija
Foto: Pixabay
29.08.2024.
u 23:05

Gospodin je korisnik centra za socijalnu skrb i živi u prizemlju, kat niže od obitelji Cigić koja godinama trbi neizdrživ smrad

Obitelj Cigić iz Kaštel Starog imaju susjeda iz noćnih mora. Naime, susjed koji im zagorčava život živi kat ispod obitelji. Zaštopala mu se kanalizacija pa se fekalije izlijevaju iz njegovog stana. "Život iz pakla je baš život u paklu. Kad on otvori vrata sve fekalije izlaze. Taj gospodin neće očistiti, ja moram čistiti za njim. Miris kao da živim ispod septičke jame, septička jama i drugo ništa" rekao je Slavenko Cigić.

Gospodin je korisnik centra za socijalnu skrb i živi u prizemlju, kat niže od obitelji Cigić koja godinama trbi neizdrživ smrad. Problem postoji već godinama, a kontaktirane su i sve institucije ali bez rezulata. Izmetom su natopljeni zidovi, a jedan se čak i odronio. "Uhvati i ovdje me guši u prsima, ne možeš disati. Moraš jako udahnuti da ti dođe zrak, to je ajme", prepričala je Iva Cigić za Dnevnik.hr

Iz Centra za socijalnu skrb navode da su upoznati s trenutnom situacijom i da su gospodinu ponudili smještaj, no ponuda je odbijena. Ističu da poduzimaju sve potrebne mjere kako bi riješili problem, no zbog zaštite osobnih podataka nisu u mogućnosti pružiti dodatne detalje. Nažalost, dodatni problem predstavlja gospođa Iva, koja se bori s rakom pluća. Nedavno je došlo do incidenta u kojem je ona poskliznula na fekalije koje su bile prisutne, što dodatno pogoršava cijelu situaciju.

POVEZANI ČLANCI:

"Kad sam išla na kemoterapiju pala sam dolje na stepenice u fekalije. Cijela sam se išporkala. Ljudi me čekali vani iz saniteta dok sam se gore išla oprati i presvukla", prisjetila se. O cijeloj situaciji oglasili su se i iz Udruge predstavnika suvlasnika stambenih zgrada. Objasnili su kako bi suvlasnik trebao platiti novčane kazne u trostrukom iznosu mjesečne pričuve te ako se problem ponavlja onda postoji šansa za isključenjem iz suvlasničke zajednice koje postoji i Zakonu.

>> FOTOGALERIJA Krk, Korčula, Brač, Hvar... Znate li nabrojiti 15 najnaseljenijih hrvatskih otoka? Rijetki 'prebace' 10.000 stanovnika

Ilustracija
1/19
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
23:34 29.08.2024.

Nije to ništa, glavno da će se zabraniti postavljanje klima na pročelja, pa valjda smo kultuloroški u Europi.

SB
Stroga Babaroga
23:30 29.08.2024.

Kako se ono Delboy u Mućkama prijeti kad ga djed živcira? Kaže da će mu gurnuti glavu u WC školjku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije