Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTIZBORNA KRIŽALJKA

Suverenisti odlučili da neće s HDZ-om, sada je sve u rukama DP-a

27.04.2024.
u 21:09

Pregovore s HDZ-om DP nastavlja sutra u večernjim satima, a nešto ranije DP-ovi pregovarači nalaze se i sa SDP-om stranom

Komentara 73

Avatar Provokator1
Provokator1
23:58 27.04.2024.

meni se nekako čini da HDZ pregovora reda radi a moli Boga da pregovori ne uspiju . U tom slučaju ide se na nove izbore za koje ima puno više ljudskih i organizacijskih resursa za razliku odh ostalih i dobiva više mandata od ovih 61 dok će SDP dobiti znatno manje kao i DP a pogotovo MOST jer krimen neuspješnih pregovora ide na njihovu dušu.

NI
nikola612
11:41 28.04.2024.

DP bi trebalo biti jasno da im je HDZ jedina slamka spasa za opstanak, u novim izborima bi nestali.

FB
FB
22:53 27.04.2024.

Sramota me reći da sam Hrvat - za Hrvatski jezik, za branitelje glasaju SDSS, ROMI, a ne glasaju nadridesničari predvođeni Penavom. Ovo nadridesničarskoj ekipi očito je duhovni otac V.S. Karadžić. Jugoslavenčine mi se već gadi spominjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije