Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARIO MARKAS

Svatko normalan želi jači Inspektorat i Poreznu jer ne želi ispasti magarac

04.09.2023.
u 11:13

Različite su procjene udjela sive ekonomije u hrvatskom BDP-u i kreću se od skromnih 6 pa do visokih 30%! Toj većoj brojci sklona je i Svjetska banka, koja je Hrvatsku u istraživanju o udjelu sive ekonomije smjestila uz bok zemalja kao što su Brazil, Maroko, Pakistan, Libija, Kenija, Ekvador i Rumunjska.

Komentara 7

SA
samader
13:53 04.09.2023.

Svatko normalan želi da država vrati svoje devizne rezerve od 25 mlrd eura koje su bankari i Plenković predali u ECB! Država ne radi u interesu građana, država je obična mafijaška organizacija koja je opljačkala devizne rezerve HNB-a od 25 mlrd € i predala u ECB,,,vidi blog Ante Samodola. Zato ne treba poštivati ovu državu.

ZA
zagabria4
15:50 04.09.2023.

Svao normalan želi da ova država profunkcionira i narod ne mora iseljavati, a za porez ćemo lako

TM
trade_mark
15:43 04.09.2023.

da. ali nitko normalan ne želi onu hadezenjaru mikulića na čelu inspektorata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije