prostitucija

Svi sve znali osim socijalnog radnika koji je bio skrbnik obitelji

'02.12.2008-, Pula - Pulski zatvor je kaznionica zatvorenog tipa, a smatra se jednim od najsigurnijih u RH te je jedan od cetiri zatvora u drzavi koji imaju poseban odjel za izdrzavanje kazne. Iako po
'Dusko Marusic/Vecernji list'
16.07.2012.
u 17:58

Tek kad je priča dospjela u javnost, na vidjelo je izašlo i da je majka dogovorene seksualne usluge s muškarcima, koji su navodno dolazili iz triju dalmatinskih županija, naplaćivala od 100 do 150 kuna

Nakon što je Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu ispitalo 44-godišnjakinju koja je osumnjičena da je u jednom ličkom selu od 2008. do lipnja 2012. godine podvodila svoje dvije kćeri u dobi od 18 i 12 godina te za pružanje seksualnih usluga uzimala novac, sudac istrage odredio joj je zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke te ponavljanja kaznenog djela.

Tek kad je priča dospjela u javnost, na vidjelo je izašlo i da je majka dogovorene seksualne usluge s muškarcima, koji su navodno dolazili iz triju dalmatinskih županija, naplaćivala od 100 do 150 kuna, a o tome što se događalo unutar zidova trošne i derutne kuće navodno je već dulje vrijeme brujalo cijelo selo. I kako to obično biva, svi su sve znali osim socijalnog radnika koji je posljednje tri godine bio skrbnik obitelji.

Pokušaji da jučer stupimo u kontakt s odgovornim socijalnim radnikom, koji radi u zadarskoj podružnici centra za socijalnu skrb u Gračacu, nisu urodili plodom. Nedostupna je bila i ravnateljica zadarskog centra Danijela Jadrijev. Iako nam je tajnica obećala da će nam ravnateljica odgovoriti na naš telefonski poziv, to se ipak za radnog vremena nije dogodilo. Od jedne djelatnice centra tek smo neslužbeno doznali da nekoliko ljudi radi na slučaju, da su upoznati sa svime što se događa i da će učiniti sve za dobrobit djece, ali osim ravnateljice Jadrijev nitko nije ovlašten za davanje izjava, pa tako ni ona službeno ne može komentirati slučaj.

Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, potvrdio nam je da je ta policijska uprava, nakon što je dobila anonimnu prijavu o događajima u ličkom selu, kriminalistički obradila i istražila cijeli slučaj te prijavu proslijedila DORH-u, a zadarskom Centru za socijalnu skrb iscrpno izvješće.

Komentara 10

GE
gentlmanst
18:54 16.07.2012.

eto šta ti je državnik službenik ..

LZ
LA-Zagreb
19:19 16.07.2012.

"I kako to obično biva, svi su sve znali osim socijalnog radnika koji je posljednje tri godine bio skrbnik obitelji." SRAMOTA! Tri godine je imao sansu da spasi djecu iz pakla u kojemu su zivjele. Nista nije ucinio osim staa je redovito podizao svoju placu. Mozda je i on bio na listi te "majke" kao jedan od boljih musterija. Trazim da se javno objavi njegovo ime i da se preispita nacin njegovog rada.

MA
macor
18:28 16.07.2012.

Strasno ako je istina i ako su svi znali i sutili. Susjedi, citavo selo ,zupanija a i drzava su krivi.Ne samo majka ako se tako ta zena moze nazvati i ti silovatelji.Djeca izdana i unistena za citav zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije