SUTRA U VEČERNJEM

Svjedočenje vjere Zlatka Dalića

Zlatko Dalić
Foto: Printscreen
18.04.2019.
u 22:15

Izbornik Zlatko Dalić u društvu bivšeg izbornika Miroslava Blaževića bio je gost na posljednjoj ovogodišnjoj korizmenoj tribini kod zagrebačkih dominikanaca

„Cijeli život živim u vjeri i s vjerom, majka me uputila u to i jednostavno u vjeri nađem neku snagu i svoj mir. Kad se dođe do utakmice, sve pripremiš i napraviš i onda prepustiš dragom Bogu da bude kako treba biti i kako si zaslužio“, posvjedočio je u srijedu uvečer na posljednjoj tribini kod zagrebačkih dominikanaca izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, koja se zbog velikog zanimanja nije kao i inače održala u dvorani, nego u samoj crkvi koja je, kao što je rekao voditelj tribina o. Anto Gavrić, bila puna „kao da je nedjeljna misa“.

Dalić je rekao kako obično prije utakmice izmoli dvije molitve, od kojih je jedna Gospi u potrebi, ali da nikada ne moli da mu „da to i to“, nego zahvaljuje što mu je Bog dao sposobnost i snagu da izdrži.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Napokon brži rast: BDP 2,8 posto, rastu izvoz i građevina, a industrija se oporavlja

>>Konzervativni udar na Plenkovića: Željka Markić na dan izborne šutnje marširat će protiv pobačaja

>>Trumpov čovjek u KBC-u "Sestre milosrdnice" slušao kako su spašavani Židovi

>>Globalni natječaj za "Igru prijestolja": Tko pogodi kraj serije, putuje na odmor u Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 16

JU
junkerovkaputzapovlačenje
21:26 18.04.2019.

vjeru je najbolje posvjedočio pretvarajući se u hdz-ovu pudlicu kao svojedobno niko kovač i njegov brat robert,balić,metličić. nije mi samo jasno zašto na neka od svojih predavanja po crkvama ne povede takve moralne gromade kao što su saucha,mišić,škibola,ronko,opačić,vrdoljak,božinović,nikica valentić,boris škegro,vladoo šeks...nije valjda da bi crkvi bilo neugodno da oni budu u crkvi.kad mogu bačić,jandroković,plenković i ostali koji su na pozicijama zahvaljujući ovim ,,poštenjačinama,, zašto i te poštenjačine osobno ne bi mogle biti u prvom redu u crkvi.

SA
sani2
08:38 19.04.2019.

Ajme, povratit ću...

Avatar tarana
tarana
07:53 19.04.2019.

Vjera u novac je najbolja vjera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije