Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPAŽNJA VOZAČA?

Svjedokinja o nesreći u Zagrebu: Djevojčice su bile ozlijeđene na kolniku. Bile su u velikom šoku

Zagreb: U naselju Špansko automobil je naletio na dvije djevojčice
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
29.07.2023.
u 21:56

O jačini udara automobila na pješakinje svjedoči razbijeno vjetrobransko staklo i dječja tenisica koja se prilikom policijskog očevida nalazila 15-ak metara od automobila koji ih je udario.

Dvije djevojčice stradale su oko 20.30 sati večeras na pješačkom prijelazu u ulici Antuna Šoljana u zagrebačkom naselju Špansko. kad je na njih naletio vozač crvenog Volkswagen Golfa s oznakama jedne zagrebačke autoškole.  Brzo nakon nesreće u Špansko su pod sirenama stigla dvoja kola hitne pomoći koje su dvije 13-godišnje djevojčice prevezle u bolnicu.

- Čula sam snažan udarac i majka mi je rekla da idem vidjeti što se dogodilo. Dvije djevojčice su bile ozlijeđene na kolniku i odmah sam pozvala hitnu pomoć. Srećom, obje su bile pri svijesti i relativno dobro, osim što su bile u velikom šoku, no ne znam imaju li kakvih prijeloma. Stigla je hitna i odvezli su ih na obradu - rekla nam je svjedokinja, koja je prva stigla.

VIDEO: Nesreća u Španskom

VEZANE VIJESTI:

O jačini udara automobila na pješakinje svjedoči razbijeno vjetrobransko staklo i dječja tenisica koja se prilikom policijskog očevida nalazila 15-ak metara od automobila koji ih je udario.

FOTO: Nesreća u Španskom: Vozilo autoškole naletjelo na dvije maloljetnice

Zagreb: U naselju Špansko automobil je naletio na dvije djevojčice
1/5

Neslužbeno smo doznali da se, srećom, automobil kretao relativno malom brzinom i da je do naleta na pješakinje došlo uslijed nepažnje vozača, čemu svjedoći i mali zaustavni put nekoliko metara od zebre. Također, neslužbeno, jedna pješakinja navodno je zadobila prijelom noge. Više pojedinosti će biti poznato nakon očevida.

Ključne riječi

Komentara 11

ZZ
Zvir Zvirek
22:19 29.07.2023.

Vozač autoškole pokazuje kako se ponašati na zebri kad pješakinja prelaze preko nje?

KA
kajbiti
22:18 29.07.2023.

Na pješačkom prijelazu?? Autoškola. Danas se najviše na cesti moraš čuvati taksista, autobusa i autoškole. Sve profesionalci. Djevojčicama brz oporavak.

IG
igy100
00:30 30.07.2023.

instruktori voze po 20 sati dnevno radna vremena se friziraju instruktori iznajmljuju svoja vozila za autoškole kojim se iste koriste za rad....uglavnpm veliki nered

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije