VREMENSKA PROGNOZA

Temperature idu preko 37 °C, evo gdje su mogući lokalni pljuskovi s grmljavinom

Dubrovnik: Posjetitelji obilaze centar grada tijekom velikih vrućina
Grgo Jelavic/PIXSELL
Autori: vecernji.hr, Hina
17.07.2024.
u 07:28

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni.

Pretežno je sunčano i vruće, ponegdje i vrlo vruće. U unutrašnjosti su uz umjeren i jak razvoj oblaka u drugom dijelu dana vjerojatni lokalni pljuskovi s grmljavinom, posebice na istoku moguće i jače izraženi, vremenska je prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za srijedu, uz temperature veće od 37.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, uz obalu prijepodne pa ponovno krajem dana i bura, podno Velebita i jaka. Najviša dnevna temperatura zraka od 32 do 37 stupnjeva Celzijusovih, u Dalmaciji mjestimice malo viša.

VEZANI ČLANCI

Pretežno sunčano. U unutrašnjosti ponegdje jači razvoj oblaka, moguće i lokalni pljuskovi s grmljavinom, posebno na istoku. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu slaba do umjerena bura, podno Velebita i jaka s olujnim udarima, sredinom dana i popodne ponegdje sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 17 do 22, na Jadranu između 23 i 28 °C. Najviša dnevna temperatura od 30 do 35 °C, u Dalmaciji malo viša.

FOTO Spas od vrućina: Bazeni Mladost i Šalata krcati, Zagrepčani pohrlili na besplatno osvježenje

Dubrovnik: Posjetitelji obilaze centar grada tijekom velikih vrućina
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije