HRVATSKI BLAGAJ

Teška nesreća kod Slunja: Jedna osoba smrtno stradala, druga ozlijeđena

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Jurica Galoic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.02.2022.
u 21:05

Prema prvim informacijama, sudarili su se osobni automobil te teretno vozilo s prikolicom

Jedna osoba poginula je večeras oko 18.15 sati u teškoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D-1 u mjestu Hrvatski Blagaj nedaleko od Slunja. 

Kako je javila PU karlovačka, sudarili su se osobni automobil slovenske registracije i kamion s prikolicom BiH registracije. Obje osobe, poginula i ranjena su iz osobnog automobila.

Jedna osoba je smrtno stradala na mjestu događaja, dok je druga osoba prevezena u bolnicu u Karlovcu. 

Sav promet je zatvoren, a očevid je u tijeku. 

U Centru 192 Hina doznaje da se za sada ne stvaraju kolone, jer promet nije gust. No, čeka se, jer nema mogućnosti za preusmjeravanje prometa. Intenzivno se radi na što skorijem uklanjanju vozila s barem jednog djela prometnice, da bi se što prije promet uspostavio barem jednik prometnim trakom, rečeno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije