teške ozljede

Teška nesreća u Poreču: Bez vozačke, na neregistriranom motoru naletio na dijete (5) u pješačkoj zoni

Pula: Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom na Valkanama
Srecko Niketic/PIXSELL/Ilustracija
25.09.2022.
u 12:30

Ozlijeđenom djetetu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda glave zadržan na liječenju.

Teške tjelesne ozljede zadobilo je 5-godišnje dijete kada je na njega u subotu u Poreču u pješačkoj zoni motorom naletio 28-godišnjak. Dijete je prevezeno u pulsku bolnicu i zadržano na liječenju, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava istarske. Policija ističe da je 28-godišnjak vozio neregistrirani motocikl Honda i to prije stjecanja prava na upravljanje.

Nesreća se dogodila jučer oko 17,50 sati. Dvadeset osmogodišnjak iz okolice Poreča vozio je neregistriranu Hondu bez vozačke dozvole pješačkom zonom na Šetalištu Antuna Restovića, gdje je  zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom motocikla udario u 5-godišnje dijete na romobilu, koje se u istom smjeru kretalo po pješačkoj zoni. Ozlijeđenom djetetu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda glave zadržan na liječenju. 

Vozač motocikla je lakše ozlijeđen. Osumnjičen je kazneno djelo izazivanje prometne nesreće i policija ga je sinoć uhitila i  privela u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
12:53 25.09.2022.

dajte mi objasnite koja je to dozvoljena brzina za motocikle u pješačkoj zoni (ako je vozio nedozvoljenom brzinom)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije