SLETIO S CESTE

Teška nesreća u Istri: Poginuo vozač auta, pozlilo mu tijekom vožnje?

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
19.07.2024.
u 22:43

Policija utvrđuje okolnosti nesreće zbog koje je cesta od 20,50 sati zatvorena za promet

Vozač osobnog automobila smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak navečer kod Žminja, izvijestila je istarska policija. Nesreća se prema dostupnim informacijama dogodila u 20,10 sati na lokalnoj cesti koja vodi od Žminja prema Donjim Orbanićima, gdje je muškarac, u dobi od sedamdesetak godina iz okolice Pule osobnim vozilom sletio s ceste te preminuo na mjestu događaja.

Uzrok nesreće još nije neutvrđen, a neslužbeno se doznaje kako je moguće da je vozaču pozlilo. Policija utvrđuje okolnosti nesreće zbog koje je cesta od 20,50 sati zatvorena za promet.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije