sudar dva auta

Teška prometna nesreća u Istri: Tri osobe poginule, ozlijeđeno dijete (5)

prometna nesreća Istra
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/5
13.04.2015.
u 21:56

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste, dvjestotinjak metara od izlaza iz mjesta Gedići u smjeru Kaštelira

Tri su osobe poginule, a petogodišnje dijete je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 17.20 sati dogodila u Istri, na lokalnoj cesti Poreč – Vižinada kod mjesta Gedići.

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste, dvjestotinjak metara od izlaza iz mjesta Gedići u smjeru Kaštelira. Kako je večeras potvrdila glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač izravno su se sudarila dva vozila, Ford Fusion i Renault Megane pulskih registracijskih oznaka. Nakon sudara Renault je sletio izvan ceste i zapalio se pa su požar ugasili porečki vatrogasci.

Renaultom je upravljala 35-godišnja žena koja je bila sama u vozilu, a u Fordu su bili dvije osobe, kako se doznaje s područja obližnjeg Kaštelira, 63-godišnji vozač i 81-godišnja žena te petogodišnje dijete koje je hitno prevezeno u Opću bolnicu u Puli. Tijela poginulih odvezena su na Patologiju iste bolnice kako bi se obavila obdukcija.

Okolnosti ove teške nesreće još se istražuju, a policija moli očevice , ako ih je bilo, da se jave.

>> U prometnoj nesreći poginuo motociklist 

>> Mladić BMW-om naletio na 10-godišnjaka, dječak umro u bolnici

Komentara 5

DU
Deleted user
22:40 13.04.2015.

da su se tu oba auta vozila propisno 50 na sat nebi bilo nikakvih poteskoca. preblem je u tome sto svi jure ko ludi. svatko misli moj njemacki, francuski, itd, auto ce to izdrzat. ne stavljau ljudi bezveze znakove po cesti.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:17 14.04.2015.

sucut obitelji stradalih, ali kako se vozi u istri ...

Avatar mama mia
mama mia
07:38 14.04.2015.

Pogledajte im mobitele ko je od njih telefonirao ili su se obojica bavila mobilnim to je problem jer 60% vozača- čica vozi s mobilnim u ruci i ugrožavaju tako živote nedužnih građana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije