Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvorena cesta

Teška prometna nesreća u Kaštel Starom, jedna osoba stradala: Nakon toga došlo do incidenta

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Kaštel Starom
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/6
24.06.2024.
u 20:10

Tijekom obavljanja očevida, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, zbog čega je jedna osoba privedena u prostorije policije.

U teškoj prometnoj nesreći u Kaštel Starom jedna osoba je izgubila život. Naime, danas oko 19:10 sati sudarila su se dva osobna vozila, rezultirajući smrtnim ishodom jedne osobe, javljaju iz PU splitsko-dalmatinske. 

Splitska policija je odmah intervenirala na mjestu događaja te je započela s provođenjem očevida kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Zbog prometne nesreće za sav promet je zatvorena je ulica Bana Jelačića, stara kaštelanska cesta D8.  

Tijekom obavljanja očevida, došlo je do narušavanja javnog reda i mira, zbog čega je jedna osoba privedena u prostorije policije.  Više detalja o uzrocima nesreće i identitetu stradale osobe bit će poznato nakon završetka policijskog izvješća.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije