OČEVID U TIJEKU

Teška prometna nesreća u Sesvetama: Sudarili se motociklist i osobno vozilo, poginula jedna osoba

Emica Elveđi/PIXSELL
26.06.2021.
u 19:58

Prema prvim informacijama, jedna osoba je poginula. Međutim, u ovom trenutku nema službene potvrde.

U prometnoj nesreći koja se u 18 sati i 15 minuta dogodila u Sesvetama, smrtno je stradala jedna osoba, potvrdila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Teška prometna nesreća dogodila se na križanju Industrijske i Jelkovečke ulice, a sudarili su se automobil i motocikl. 

Poginula je jedna osoba, a policija je potvrdila da je na mjestu nesreće u tijeku očevid.  

 

Ključne riječi

Komentara 12

XM
xman100
21:19 26.06.2021.

Motociklisti ginu kao muhe. Ometaju ih biciklisti, pješaci, automobili, stupovi javne rasvjete, rubnjaci, zakoni fizike.... Koliko će ih ostati do kraja sezone?

PA
papiribica
21:32 26.06.2021.

Iako policija nije kriva što se sve događa na cesti, ipak mislim da smo jedna od rijetkih država u kojoj policije nema nigdje u ophodnji. Imaju samo dvije metode postupanja u prometu: čekati iza ugla da naplate kaznu ljudima koji voze 70 umjesto 60 km/h i doći na očevid. Mislim da nam nedostaje prometna policija na motorima 24 h na cesti.

Avatar svinjski_biser
svinjski_biser
21:57 26.06.2021.

5x veća šansa za smrtno stradavanje nego u automobilima, skupi mootori, skupa oprema, gume, jakne traperice kombinizoni, kacige, rukavice, sve to da bi se 5 -10 puta u godini otišlo na koje piće u krčmu i eventualno povalilo neku konobaricu! pamet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije