pantovčak

Tihomir Orešković i Kolinda Grabar Kitarović održali kraći sastanak o smjenama u SOA-i

Kolinda Grabar Kitarović Tihomir Orešković
Foto: Marko Prpić/Pixsell
21.03.2016.
u 23:23

Bio je to pripremni razgovor, a uoči sastanka u toku ovog tjedna

Prije službene večere u čast estonskog predsjednika na Pantovčaku su Predsjednica RH, Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Tihomir Orešković održali kraći sastanak i razgovarali o smjenama u vrhu obavještajne zajednice.

Bio je to pripremni razgovor, a uoči sastanka u toku ovog tjedna, a na kojemu bi napokon trebale biti donjete odluke vezane uz smjenu, odnosno postavljanje novog ravnatelja SOA-e.

>> Vrijeme je za novog šefa SOA-e. Ne razumijem zbog čega Lozančić već sam nije podnio ostavku

Komentara 32

MC
mira.calusic3
00:21 22.03.2016.

Oreskovic izigrava egoisticnu muskarcinu i trudi se maksimalno poniziti predsjednicu i Karamarka ,usput sve vise radi podjelu Hrvata a savjetuju ga savjetnici crvenih kmera...Krasne li buducnosti za Lijepu nasu!!!!!

PA
Pape5
01:02 22.03.2016.

Lako je biti muško, ako se rodiš kao takav, teško je biti čovjek. Tim, a ti, jesli mu muško u ovoj igri ili čovjek?

Avatar white socks
white socks
23:39 21.03.2016.

Glavno je da se smiješni lik koji glumi hrvatskog premijera zalagao za prava farmaceutske multinacionalne zločinačke organizacije. I ne dopußta smjenu milanovićevih šp*juna koji rovare protiv Predsjednice. Sk*jevci su mu najzgodniji suradnici (puljiz), te josipovićevi i mesićevi savjetnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije