Nepoznat

Tijelo mrtvog muškarca pronađeno između škvera i Barbarinca

\'policija\'
Ilustracija
19.02.2012.
u 11:42

Čovjek je imao između 50 i 60 godina. Na sebi je imao majicu s natpismom Torcida, a kod sebe bocu s malo rakije i ključeve od brodske kabine

Tijelo mrtvog muškarca pronađeno je u subotu poslije podne u moru između splitskog škvera i otočića Barbarinac. Nema znakova koji bi uputili da je smrt nastupila nasilno.  Identitet čovjeka, za kojega se pretpostavlja da je imao između 50 i 60 godina, još nije utvrđen. Kod sebe nije imao dokumente, a policiji nitko nije prijavio nestanak.

Radi se čovjeku srednje tjelesne građe, s tamnom kosom i prosijedom bradom. Na sebi je imao traperice crnu majicu s kapuljačom, na kojoj je natpis Torcida, a preko nje plavu jaknu. Kod njega je pronađena boca s malo rakije i ključevi, za koje se pretpostavlja da su od brodske kabine.

Tijelo je na patologiji gdje će se utvrditi uzrok smrti i identitet muškarca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije