ISPRED ZGRADE

Tijelo muškarca pronađeno u centru Vukovara: Policija ogradila područje nekadašnjeg hotela Dunav

Hotel Dunav
Foto: Branimir Bradarić
1/2
23.09.2024.
u 22:45

Naknadno smo od policije dobili informaciju kako su danas na tom mjestu pronašli mrtvo tijelo muške osobe kao i da su proveli očevid

U središtu Vukovara, podno zgrade nekadašnjeg hotela Dunav koja se nalazi u samom središtu Vukovara, danas je u predvečernjim satima pronađeno mrtvo tijelo muške osobe. Za sada nema više informacija o tome što se dogodilo, odnosno je li se ta muška osoba bacila s hotela kako navode neki građani. Niti policija se do sada nije oglasila oko ovog događaja ali smo kod hotela zatekli policiju kako obavlja očevid, a moglo se vidjeti i da je zgrada hotela ograđena policijskom trakom.

Naknadno smo od policije dobili informaciju kako su danas na tom mjestu pronašli mrtvo tijelo muške osobe kao i da su proveli očevid. Navode kako dalje nastavljaju s utvrđivanjem svih činjenica te da bi u utorak trebala biti obavljena obdukcija u vukovarskoj bolnici.

Inače, zgrada nekadašnjeg Hotela Dunav je već godinama unazad ne samo prazna i da predstavlja ruglo u samome središtu grada nego je u nju moguće ući i slobodno hodati pri čemu su moguće razne nesreće. Tijekom proteklih godina Vukovarci su u više navrata svjedočili prebacivanju vlasništva hotela, a mogle su se čuti i najave iz gradske uprave kako će se zgrada starog hotela srušiti i na tom mjestu graditi neboder visine 35 katova s hotelom, poslovnim i stambenim prostorima. Od svih tih najava do sada nije bilo ništa te zgrada hotela i dalje stoji nedirnuta, bez vrata, prozora, instalacija…

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

PO
Poletarac101
23:42 23.09.2024.

Ak je Vučić🎯

JF
Jure_Francetić
23:03 23.09.2024.

Aj samo nek nije naš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije