Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUMUNJSKA

Tijelo ubacili u kofer i ostavili na parkingu: Djevojku prisilili na prostituciju pa ju ubili jer je premalo zarađivala

Screenshot/Google Maps
14.06.2024.
u 10:05

Tužiteljstvo je priopćilo kako su ubijena djevojka i njena sestra bile izložene fizičkom i psihičkom nasilju te da su bile izgladnjivane i držane u nehumanim uvjetima

Tri osobe uhićene su u Rumunjskoj nakon što je prošlog tjedna ubijena jedna djevojka čije je tijelo pronađeno u koferu ostavljenom na parkingu. Mučan slučaj dogodio se u gradu Oradei. Istraga je otkrila kako su ubijena djevojka i njena sestra bile primorane na prostituciju. Sestra ubijene nalazi se u bolnici zbog teških ozljeda koje je zadobila nakon premlaćivanja.

Policija je privela muškarca i ženu s područja regije Bihor zbog sumnje da su dio lanca prostitucije u Oradei. Tužiteljstvo sumnja da su u gradu imali dva stana u kojima su djevojke bile prisiljene na prostituciju, a u jednom od tih stanova je i djevojka pretučena na smrt. Vjeruje se kako su djevojku udarali sve dok nije umrla, a potom su po nalogu šefa tijelo spakirali u kofer i ostavili na parkingu stambenog kompleksa na drugom kraju grada. Tužiteljstvo je priopćilo kako su ubijena djevojka i njena sestra bile izložene fizičkom i psihičkom nasilju te da su bile izgladnjivane i držane u nehumanim uvjetima. Šef lanca prostitucije znao je kako su djevojke lošeg materijalnog stanja te ih je prevario i zarađivao na njima. 

VEZANI ČLANCI

Tužiteljstvo navodi kako su sestre čak bile prinuđene prodati očevu kuću i uzeti kredit. Roditelji su s djevojkama izgubili svaki kontakt prije dvije godine. Nije poznato jesu li ih pokušavali pronaći. Prema navodima medija, jedan od troje osumnjičenih je na saslušanju priznao zločine. Navodno se ubojstvo dogodilo kada su 'kažnjavali' sestre jer nisu zarađivale dovoljno novca prostitucijom. Starija sestra je podlegla ozljedama dok su mlađoj sestri zadali višestruke prelome kostiju lica i rebara.

FOTO Visok vodostaj rijeke Drave

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije