FILIP ZORIČIĆ ZA VEČERNJI LIST

Tko je pulski gradonačelnik koji nosi navijačku majicu Torcide? 'Za Hajduk navijam od rođenja i neću se dodvoravati!'

20.07.2022.
u 19:29

Navijam za Istru svaki put, osim kad igra Hajduk. To svi znaju, a sad se dio čudi. Nisam i neću se nikome dodvoravati. Bio sam igrač i trener u staroj Istri, a sad je naš sin u Istri 1961 i to također neki zaboravljaju – priča Zoričić, dodajući kako nije imao nikakve neugodnosti s Demonima, navijačima Istre, i da ih ne očekuje.

Komentara 9

IV
Ivan79
20:07 20.07.2022.

I onda još nosi majicu 'sloboda kriminalcima' koji napadaju hrvatsku policiju! Ma bravo!

PK
Posljednji Komšikanac
21:10 20.07.2022.

Koga briga za kog on navija, osim možda vlasti jer brani suspektne ljude. Nego, koji su njegovi rezultati kao gradonačelnika, to ljude zanima.

BI
billynik
23:18 20.07.2022.

Zoričić je bijedni populista koji će sve napraviti samo da se dodvori određenom krugu birača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?