Čobanković

Tko ne zna raditi u poljoprivredi, neka promijeni zanimanje

čobanković
Vesna KASELJ
15.10.2010.
u 14:33

- Neka se ne bave poljoprivredom. Mogu se okušati i u politici, poručio je ministar poljoprivrede Petar Čobanković.

BIZOVAC - Oni koji u današnje vrijeme ne mogu ostvariti pozitivne rezultate u poljoprivredi i ratarstvu, neka promijene zanimanje. Neka se ne bave poljoprivredom. Mogu se okušati i u politici, poručio je ministar poljoprivrede Petar Čobanković na otvorenju 16. sajma Agro zemalja u Bizovačkim toplicama farmerima odgovarajući na novinarski upit hoće li biti novih seljačkih prosvjeda. 

Istodobno,ministar Čobanković rekao kako se završava ova proizvodna godina u kojoj su cijene poljoprivrednih proizvoda "došle na zavidnu razinu", ali se s takvim trendom ne mogu pohvaliti u vinogradarstvu.

Zbog toga su, kao i kod mandarina, sufinancirali otkup grožđa kako vinogradari ne bi imali gubitke.

Komentara 11

OB
-obrisani-
17:13 15.10.2010.

A tko nezna u politici mrš u poljoprivredu. Koliki si mogo bi traktor zamjenit.

Avatar freen
freen
18:07 15.10.2010.

dobro je rekao,ima puno,puno koji neznaju raditi,zato uvozimo sve povrče i voče,pogledajte dučane

Avatar sebastian
sebastian
16:18 15.10.2010.

Vi ste svi lopovi u ovoj drzavi, nedaj boze da moram od vas ziviti, propast ovoj drzavi je siguran, tu nece nikada biti dobro, sve dok vi te zakone ne promijenite koje koce investitore !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije