MATE MIJIĆ

Tomaševiću se događa što i Plenkoviću: Ono što mu je do jučer bio vjetar u leđa, sad mu je uteg

20.11.2021.
u 13:09

Zagrebu demografija možda nije najveći prioritet jer kao glavni grad i ekonomski motor Hrvatske brojem stanovnika raste i tek u manjoj mjeri osjeća negativne demografske trendove na razini države.

Komentara 15

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
14:33 20.11.2021.

Ekstremnim ljevičarima nigdje prioritet nije natalitet njihovog naroda. Ali dovlačit strance i njih plaćat da se razmnožavaju e to može.

ST
stefj
14:51 20.11.2021.

Plankoviću nikada cesta, a baš niti mediji nisu bili vjetar u leđa... Osim toga ne vidim baš neki problem. Tomašević ima sigurnu apsolutnu većinu u skupštini, ima ogromnu podršku medija i dalje. Zamislite kako bi mediji dočekali uzimanje novaca djeci da je to napravio Bandić ili da isti uvodi poskupljenja. Sada vidimo samo izgovore po medijima i opravdanja... Također, većina koji su inače provodili vrijeme na cesti i zarađivali, pardon prosvjedovali, sada si dijele fotelje i zarađuju još i bolje...

PE
PetiElement
13:12 20.11.2021.

Vući bilo kakvu paralelu između Pkenkovića i ovog.. smiješno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?