SUKOB U POŽEGI

Panenić: Napao me HDZ-ov župan, bilo je dosta neugodno. Tomašević: To je netočno, samo sam kritizirao

Tomislav Panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
10.07.2016.
u 17:33

Tomašević je rekao da je Paneniću prigovorio što mu se nije javio te da vlada nije uspjela provesti reforme

Tehnički ministar gospodarstva Tomislav Panenić rekao je da ga je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ) napao u petak u Požegi, pišu 24 sata.

- Dramatičnim tonom je krenuo optuživati da smo bili nesposobna vlada, da smo uništili županiju. Bilo je dosta neugodno, počeo je raditi scene i napadao me zbog toga što mu se nisam najavio kad sam dolazio u Požegu - rekao je Panenić.

Tomašević je rekao da je Paneniću prigovorio što mu se nije javio te da vlada nije uspjela provesti reforme. 

- Tendenciozan je i u potpunost netočan navod u naslovu da sam bilo koga napao kao požeško-slavonski župan, a kamoli ministra u Vladi RH Tomislava Panenić. Pokušao sam ukazati ministru kako se po pitanju gospodarstva u Slavoniji ništa nije napravilo za vrijeme njegovog mandata, ali i mandata njegovog kolege iz MOST-a, ministra poljoprivrede. Neću se umoriti u kritikama jer se jedino njima mogu polučiti rezultati. Optužbe da sam bio pod utjecajem alkohola više su nego smiješne - izjavio je Tomašević, prenosi 034portal. 

Tomašević je, inače, u listopadu prošle godine u Pakracu imao i verbalni okršaj s aktivistima Živog zida

>> Panenić obišao Borovo: 'Ponosan sam na ovu tvornicu'

Komentara 12

Avatar MK
MK
17:57 10.07.2016.

Gdje je Panenić bio kada je MOST-ov Kovačić poručio Alojzu Tomašiću i svim HDZ-ovcima "neka se jxxu"? A to da se Panenić u govoru pred Turskom delegacijom pokazao kao treći-izbor-Ministar - u to ne treba dublje ulaziti, samo ne shvaćam što ne razumje kritiku...

DE
dernek
19:23 10.07.2016.

Sta je mislio da ce mu prostrti crveni tepih normalno da ce ih se napadati za nerad.

Avatar Tigar63
Tigar63
20:47 10.07.2016.

gdje je stiropol ministre, o tvom poštenju i policija zna neke stvari ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije