PREMINUO MUŠKARAC

Tragedija u Bjelovaru: U požaru u obiteljskoj kući pronađen mrtav 67-godišnjak

Zagreb: Požar u Plitvičkoj ulici
Slavko Midzor/PIXSELL
16.01.2022.
u 09:12

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru u ponedjeljak, 17. siječnja, obavit će se obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti

Jučer, 15. siječnja, oko 13.00 sati, u Bjelovaru, Ulica Mlinovac, došlo je do požara u jednoj obiteljskoj kući. U prostorijama kuće pronađena je jedna osoba koja nije davala znakove života, a pretpostavlja se da je preminuo zbog dima. PU bjelovarsko-bilogorska u priopćenju kaže da se obdukcija tek očekuje.

- Policijska uprava je dojavu Centra 112 zaprimila u 13.54 sati. Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara pri čemu je u kući, u prostoriji kuhinje pronađen mrtav 67-godišnji vlasnik.

Očevidom na mjestu događaja, uz stručnu pomoć inspektora zaštite od požara je utvrđeno da je uzrok ovog požara otvoreni plamen (neutvrđenog izvora) koji je izbio u dnevnom boravku. U požaru je izgorio dio sjedećeg namještaja, dok je uslijed djelovanja požara došlo i do začađenja kuhinje koja se nalazi u sklopu dnevnog boravka.  

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru u ponedjeljak, 17. siječnja, obavit će se obdukcija smrtno stradalog muškarca kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, te se poduzimaju i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

O događaju slijedi posebno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru-stoji u priopćenju.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Samuraj3
10:15 16.01.2022.

Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije