REANIMACIJA NIJE POMOGLA

Tragedija u Crnoj Gori: Dječaka (9) udario grom, preminuo je

Ilustracija
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
02.07.2022.
u 20:49

Dječak je stradao u trenutku kada su se na livadi obavljali poljski radovi, kada je krenulo nevrijeme praćeno grmljavinom.

Devetogodišnji dječak preminuo je danas u Crnoj Gori oko 18 sati nakon udara groma, u bjelopoljskom selu Kradenik, javlja portal Vijesti.me.

Kako je Vijestima potvrđeno iz Višeg državnog tužilaštva, "dječak se sa ostalim članovima obitelji nalazio na livadi u blizini kuće'.

"Dječak je, bez znakova života preuzet u selu Crnča. Na žalost, ni reanimacija ni svi napori liječnika nisu dali rezultate, i jedino što im je preostalo je da konstatiraju smrt“, navode iz bjelopoljske Bolnice.

Dječak je stradao u trenutku kada su se na livadi obavljali poljski radovi, kada je krenulo nevrijeme praćeno grmljavinom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije