PREMINUO U VOZILU HITNE

Tragedija u Istri: Britanac poginuo prilikom skakanja s padobranom

Hitna pomoć, Ilustracija
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
09.09.2024.
u 09:44

Policija je izvijestila da nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja s kojim je upoznato nadležno državno odvjetništvo.

Državljanin Velike Britanije umro je od ozljeda koje zadobio u nedjelju prilikom skakanja s padobranom na vijaduktu Limska Draga, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija. 

Dojavu da je prilikom skakanja s padobranom ozlijeđen 53-godišnji državljanin Velike Britanije, rovinjska policija je dobila oko 16,30 sati. Britanski državljanin ozljedama je podlegao u vozilu hitne medicinske pomoći.  Policija je izvijestila da nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja s kojim je upoznato nadležno državno odvjetništvo.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Svjetski poznata plaža u Istri postaje opasna za turiste: Ne pomažu ni brutalne kazne

Hitna pomoć, Ilustracija
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije