Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA KOD OBROVCA

Dijete poginulo nakon eksplozije, dvije žene prebačene u bolnicu: 'Javili su mi da je dijete iz Češke'

Ilustracija
Foto: Zvonimir Barisin
19.06.2024.
u 21:22

Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupit će se provođenju očevida, javlja policija.

Danas, oko 18 sati na području Obrovca iz sada neutvrđenog razloga došlo je do eksplozije. U navedenom događaju smrtno je stradalo dijete dok su dvije ženske osobe kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupit će se provođenju očevida.  O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Županijska cesta ŽC-6025, Bilišane - Bogatnik, od 20.05 sati zatvorena je za sav promet, te se vozače savjetuje da koriste druge zaobilazne pravce - istakli su iz zadarske policije.

VEZANI ČLANCI

- Ne možemo vam ništa reći do dovršetka očevida, tek da je eksplozija bila na otvorenom prostoru. Do završetka očevida ne možemo ništa reći ni u kojem su srodstvu stradali - rekla je za Večernji list Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. Na zadarskom području se pojavila informacija da je riječ o turistima koji su bili u jednom selu uz Obrovca i da je dijete nagazilo na eksplozivno sredstvo no tu informaciju policija nije potvrdila ni objavila.

- Javili su mi da je dijete iz Češke stradalo i nagazilo na eksplozivnu napravu. Velika je to tuga - rekao nam je nas sugovornik s tog područja kojeg smo dobili telefonom i dodao kako su prve informacije bile da je dijete stradalo kod Bogatnika, a druga informacija da se tragedija dogodila kod Bilišana.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
21:30 19.06.2024.

Srpske mine. Što drugo?

GO
goran2hr
22:08 19.06.2024.

Hrvatska nudi Ukrajini svoj "model" razminiranje (valjda savjete), po kojem se gotovo 30 nakon rata - Hrvatska nije razminirala. A može i bizarnije. Nerazminirana Hrvatska, donira Ukrajini za razminiranje 5.000.000,00 €. Na istom skupu i u istu svrhu Španjolska i Austrija, doniraju Ukrajini svaka po 1.000.000,00 €.

PO
poluprovokator
23:29 19.06.2024.

Razminiranje je opasan i sustavan posao. Mi od toga napravili "loš posao" po ljude kojo to rade i "dobar posao" za povlastene firme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije